CAPTUR: PRIMUL CROSSOVER URBAN by RENAULT

 

Debutand cu lansarea noului Clio, strategia de reinnoire a design-ului Renault, al carei autor este directorul de design, Laurens van den Acker, continua cu Captur.

«Renault Captur este un crossover compact fara a fi agresiv, insa cu spirit practic pronuntat. Este o masina care evident incorporeaza genele Renault…... » - Benoit Bochard, Director de Gama - Segment A&B.


Renault Captur, crossover la exterior

Cu forme armonioase, fluide si echilibrate, Renault Captur afiseaza o personalitate puternica, fara a fi ostentativ. Designul sau este valorizant si robust, inspirat din concept car-ul « Captur », de la care preia spiritul si numele evocator. Noul crossover Renault inspira simpatie, iar silueta sa dinamica este accentuata de parbrizul inclinat.

Dimensiunile compacte, garda la sol inaltata, rotile mari si protectiile laterale care acopera partea de jos a caroseriei ii permit sa exploreze cu succes toate aspectele vietii cotidiene.

Din oferta foarte interesanta de personalizare propusa pentru Renault Captur se evidentiaza caroseria bi-ton care permite diferentierea vizuala a pavilionului si a montantilor de restul caroseriei.

 

Renault Captur, monovolum la interior

Desi foarte compact (cu o lungime de 4,12 m), Captur inspira un spatiu mult mai mare, confirmat de parbrizul alungit si de dimensiunile interioare generoase. Habitaclul colorat exprima caldura, relaxare si confort, o impresie accentuata de oferta de personalizare interioara care se joaca cu varietatea la nivel de zone, culori si motive disponibile.

Renault Captur dispune in egala masura de functionalitatile si confortul unui monovolum : pozitie de condus inalta, portbagaj incapator, spatiu interior modulabil si spatii de depozitare inovante.

Dotarile de serie ale noului model sunt multiple, cu prestatii demne de segmentul superior: card maini libere, asistenta la demarajul in rampa, camera si senzor de parcare pentru marsarier si nu in ultimul rand Renault R-Link, tableta multimedia integrata si conectata. In plus, Captur este echipat cu un sistem audio cu 6 difuzoare, Bluetooth® si audio-streaming, sistem Arkamys® , toate acestea pentru o acustica de inalta calitate.

 

Renault Captur, manevrabilitatea si placerea de a conduce caracteristica unei berline compacte

Soferii vor aprecia tinuta de drum, reactivitatea motorului si manevrabilitatea. Motorizarile pe benzina si diesel, beneficiaza de un progres tehnologic Renault in ceea ce priveste consumul si emisiile de CO2 (de la 96 g/km de CO2).

Renault Captur este fabricat in uzina Renault de la Valladolid in Spania si va fi prezentat publicului la salonul auto de la Geneva din luna martie.

Inapoi la pagina de evenimente