Un concept pilot de showroom Renault in premiera la MERIDIAN VEST

Renault a ales MERIDIAN VEST pentru prezentarea conceptului pilot de showroom Renault Store.

Renault Store a fost gandit ca un concept de showroom ce depaseste limitele unui simplu spatiu de vanzare a masinilor, venind in sprijinul nevoilor si cerintelor clientilor in timp ce pune in valoare gama Renault.

 

Experienta in noul showroom incepe cu prezentarea echipelor de vanzari, iar parcursul clientului prin showroom transpune gradual configurarea unui vehicul dupa model traditional intr-una completa, in timp real. 

 

Showroom-ul este impartit pe zone tematice definitorii, ce sunt valorizate de mobilier si design modern. Experienta clientilor este completata de tabletele iPad cu acces nelimitat Wi-fi disponibile la barul de marca si un configurator 3D ce ofera o imagine live a optiunilor alese pentru masina configurata. 

 

Configurarea 3D este disponibila atat pentru exteriorul, cat si pentru interiorul autovehiculelor. Prin conectarea la platforma online My Renault orice client va primi o imagine fidela, in timp real, asupra tuturor modificarilor si optiunilor aduse asupra masinii configurate. 

 

Conceptul pilot de showroom Renault Store a fost lansat in Romania in premiera la MERIDIAN VEST.  

 

Fa-ne o vizita pentru a testa si tu experienta Renault Store. Te asteptam la MERIDIAN VEST de Luni pana Vineri in intervalul 08.00 – 20.00 si Sambata in intervalul 08.00 – 16.00. http://renault.automeridian.ro/contact.html 

Inapoi la pagina de evenimente