La MERIDIAN s-a lansat Renault Captur

In perioada 23-26 mai 2013 in cele doua showroom-uri MERIDIAN a avut loc lansarea oficiala a primului crossover urban conceput de Renault: Renault Captur. In atmosfera de sarbatoare, vizitatorii s-au aratat incantati de noul model auto, au facut test drive si le-au solicitat consilerilor de vanzari detalii suplimentare si oferte personalizate.

Cu forme armonioase, fluide si echilibrate, Renault Captur afiseaza o personalitate puternica, fara a fi ostentativ. Designul sau este valorizant si robust, inspirat din concept car-ul « Captur », de la care preia spiritul si numele evocator. Noul crossover Renault inspira simpatie, iar silueta sa dinamica este accentuata de parbrizul inclinat.

 

Dimensiunile compacte, garda la sol inaltata, rotile mari si protectiile laterale care acopera partea de jos a caroseriei ii permit sa exploreze cu succes toate aspectele vietii cotidiene.

Din oferta foarte interesanta de personalizare propusa pentru Renault Captur se evidentiaza caroseria bi-ton care permite diferentierea vizuala a pavilionului si a montantilor de restul caroserie.

Inapoi la pagina de evenimente