Lansare Renault LATITUDE

MERIDIAN a lansat in luna mai Renault Latitude, noua berlina premium Renault, care completeaza oferta Laguna in segmentul mediu superior.

Renault Latitude impune de la prima vedere prin alura de model statutar si prin tinuta, eleganta si rafinament atat la exterior, cat si la interior. Spatiul interior este o invitatie la destindere unde materia nobila intalneste inovatia pentru un confort de exceptie.

Creat sub dezideratul "pentru dependentii de confort", noul autoturism ofera prestatii de confort superioare, precum: scaunul soferului cu masaj personalizabil si sistemul de management al calitatii aerului din care fac parte filtrul carbon activ si senzorul de toxicitate, care impiedica patrunderea in habitaclu a particulelor poluante, si ionizatorul si difuzorul de parfum, care asigura un aer sanatos si relaxant.

Renault Latitude este masina oficiala a Festivalului de Film de la Cannes editia mai 2011, in cadrul parteneriatului istoric ce leaga Renault de lumea cinematografica de peste 110 ani.

La ceremonia de lansare, organizata intr-o atmosfera exclusivista, invitatii s-au putut convinge de facilitatile noului model Renault Latitude prin intermediul unui test drive personalizat.

Inapoi la pagina de evenimente