Experienta Renault in Formula 1 ajunge in productia de serie prin motorizarile Energy

Tehnologia de varf cu care Renault a castigat 11 titluri de Campion la contructori este acum transpusa motorizarilor de serie pentru o gama larga Renault.

 

Inginerii Renault cu experienta de 35 de ani in Formula 1 au facut echipa cu inginerii Renault care se ocupa de vehiculele de serie si au combinat performata cu economicitatea.

 

Rezultatul este reprezentat de motorizarile Energy dCi si TCe care ofera clientilor un consum redus de carburant si CO2, respectiv al costurilor, in acelasi timp cu mentinerea performantei tehnice si a confortului.

 

Motorizarile se adapteaza nevoilor clientilor, fiind disponibile pe o gama larga din masinile Renault: Clio, Captur, Kangoo, Megane, Scenic si Scenic Xmod, Laguna, Latitude si Master.

 

Motorul ENERGY TCE 130, este un motor turbo care livreaza 130 CP la 5 500 rotatii/min si un consum redus la 5.4 l/100 km. Acesta isi pastreaza in acelasi timp silentionzitatea si functionarea lina. 

 

Incepand cu noua gama Megane cu motorizare TCe 130 EDC, inginerii  propun cutia automata cu dublu ambreiaj. Astfel, programele de control ale motorului si cutiei sunt perfectionate, permitand o anticipare mai precisa a acceleratiilor si reprizelor. Prin urmare, functia turbo este adusa la un nivel si mai reactiv. 

 

Pentru motorizarea diesel,  Energy dCi 130 livreaza 130 CP si turatii de pana la 4 500 de rotatii/min. Performanta  si experienta astfel obtinute sunt asemanatoare unui motor cu cilindri superior. Placerea de a conduce este insotita de un consum redus, precum si de emisii de CO2 si zgomot reduse.

 

Prin motorizarile Energy Renault continua ilustrarea capacitatii de inovare si adaptare continua.

 

Acceseaza http://renault.automeridian.ro/configurator.html si configureaza-ti si tu masina preferata Renault cu motorizarile Energy!

 
Inapoi la pagina de evenimente