Noua identitate de design a marcii Renault


 

 

RENAULT DEZVALUIE CAPTUR, PRIMUL SAU CROSSOVER URBAN

Imbinand stilul si functionalitatea, Renault Captur concentreaza 3 universuri: monovolum, SUV si berlina. Noul model este un exemplu reprezentativ pentru ambitia majora a marcii Renault: democratizarea inovatiei. Renault Captur propune idei noi in segmentul sau. Solutiile inteligente, concepute pentru a usura viata de zi includ: bancheta spate culisanta, planseul portbagajului cu pozitii multiple, precum si oferta multimedia Media Nav si Renault R-Link. Vopseaua in doua nuante, torpedoul „Easy Life” si tapiteria detasabila cu fermoar completeaza lista noutatilor utile.

 


NOUL KANGOO Z.E. ISI AFIRMA IDENTITATEA ELECTRICA

Ca si versiunea cu motor termic, partea din fata a Noului Kangoo Z.E. adopta si ea noua identitate de marca.

Apartenenta Noului Kangoo Z.E. la universul electric este marcata prin nuanta albastruie a logo-ului si a prelungirilor farurilor din spate precum si prin aparitia mastilor negre ale proiectoarelor. Priza de reincarcare amplasata pe Noul Kangoo Z.E. este repozitionata in spatele logo-ului amplasat in partea din fata.

 

RENAULT R-LINK, SOLUTIA MULTIMEDIA INTELIGENTA

Legatura intre vehicul si lumea conectata

Prin lansarea sistemului Renault R-Link, Renault avanseaza si mai mult in materie de tehnologie multimedia auto.

Renault R-Link, tableta integrata si conectata la Internet si la vehicul propune noi servicii si aplicatii dedicate automobilului, care vor imbunatati interactiunea si comunicarea utilizatorului cu masina. Pasionatii de tehnologie vor fi sedusi de performantele si comenzile intuitive ale sistemului R-Link.

 

PASIUNEA PENTRU MOTOR SPORT

Performanta, statut si versatilitate

Noul Clio R.S. 200 EDC isi intensifica caracterul sportiv prin adoptarea cutiei de viteze cu dublu ambreiaj EDC si a noului motor 1.6 Turbo de 200 CP, conceput de Renault Sport Technologies. Are la baza atuurile Renault in materie de confort si versatilitate si expertiza Renault Sport Technologies fasonata in competitii. 

 

 

Performante si motricitate, eficienta si omogenitate: cheile succesului motoarelor Renault

Victoriile Renault subliniaza performanta, eficienta energetica si omogenitatea functionarii motoarelor sale, Renault demonstrandu-si astfel expertiza de constructor de motoare.

-Performanta: motoarele Renault se disting prin motricitate si capacitatea de a se adapta la diferite sasiuri. Motorul R.S. 27 propulseaza in prezent un monopost din trei prezente in competitie.

-Eficienta: randamentul energetic este un punct forte al motoarelor Renault. Valorificarea la maxim a fiecarui strop de carburant reduce greutatea monopostului si il face deci mai rapid pe pista.

-Omogenitate: Renault a incercat neincetat sa isi perfectioneze componenta mecanica astfel incat sa obtina performante similare indiferent de conditiile de pista.

 

 
Inapoi la pagina de evenimente