Porti deschise cu o promotie pentru Noul Megane!

In perioada 9-12 aprilie te asteptam in showroom-urile MERIDIAN pentru a descoperi Noul Megane si pentru a intra in cursa pentru a-l castiga. Te asteapta si multe alte premii.

 

Mecanismul de inscriere in promotie consta in generarea unui cod de participare pentru tragerea la sorti a marelui premiu, Noul Renault Megane si inscrierea acestuia in showroom.

 

Primii 100 de utilizatori care vin in showroom cu coduri generate castiga automat un pachet Back Seat, urmand ca alte 150 de pachete sa fie oferite prin tragere la sorti.

 

Codurile generate pot fi obtinute pe site-ul renault.ro, in aplicatia speciala de Facebook de pe pagina Renault Romania, dar si din tichetele din showroom. Un participant poate introduce un singur cod generat de pe fiecare canal. Fiecare cod generat reprezinta o sansa in plus de castig.

 

Codurile generate se inscriu in showroom in zona special amenajata, introducand si numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email. Inscrierea presupune ca utilizatorii sa vina in showroom cu codurile primite pe email printate!

 

Porneste masina virtual in aplicatia de pe pagina de Facebook Renault Romania sau pe site-ul Renault si poti castiga Noul Megane:

 

https://www.facebook.com/RenaultRomania

Pentru mai multe informatii vezi regulamentul promotiei http://gd.renault.ro/opo/megane/2014/website/images/regulament.pdf 

Inapoi la pagina de evenimente