Renault Megane Floride

Prin seria limitata Mégane Coupé-Cabriolet, Renault propune o reinterpretare moderna a spiritului modelului renumit in anii 60’, Renault Floride.

Spiritul Floride, sinonim cu stilul elegant, chic, rafinat dar si provocator este evocat de:

  • silueta eleganta, senzuala , pusa in valoare de culoarea exclusivista, Ivoire Floride, o nuanta vintage pastelata, delicata si luminoasa.
  • jantele de aluminiu de 17” , cu efect diamantat. Acestea sunt vopsite in ivoire – amintind de pneurile albe cu care erau dotate modelele anilor '50.
  • interiorul finisat intr-o nuanta incendiara de rosu , o culoare foarte adaptata pentru cabriolet, cu cateva tuse ivoire care creeaza un efect elegant si distinctiv.

Mégane CC Floride este o editie foarte personalizata. Pe caroserie se regaseste denumirea cromata Floride, caligrafiata in stil retro. Floride apare si pe plansa bord, in timp ce pe manerul schimbatorului de viteze sau pe covorase se afla inscriptionata monograma „f”.
In fine, dar nu cel mai putin important detaliu consta intr-o placa numerotata, amplasata langa levierul schimbatorului de viteze. Aceasta editie exclusivista este limitata la numai 1.200 de masini.

Inapoi la pagina de evenimente