Vizita Carlos Ghosn

Vizita presedintelui Renault Franta la MERIDIAN VEST

Carlos Ghosn, presedintele Renault, a vizitat in iunie 2005 uzina Dacia din Mioveni. El a vizitat departamentele de fabricatie (presaj, caroserie, vopsitorie, mecanica si montaj general) ale uzinei pilot pentru modelul Logan, precum si centrul de inginerie vehicule Dacia.

In cadrul intalnirii sale cu reprezentantii personalului Dacia, Carlos Ghosn a declarat: "Sunt foarte satisfacut de aceasta vizita. Am intalnit oameni primitori, implicati si un management motivat. Toti sunt dornici sa faca din uzina de la Pitesti una dintre cele mai performante din sistemul de productie Renault. Am remarcat in mod special nivelul foarte bun de calitate atins in cadrul programului Logan. Este un element extrem de important si pozitiv in opinia mea. Dacia demonstreaza ca un pret competitiv poate fi compatibil cu cele mai ridicate niveluri de calitate si de fiabilitate, si, prin urmare, de satisfactie din partea clientilor nostri. Este un fapt foarte incurajator. "

Parcursul vizitei a cuprins, de asemenea, centrul CKD de la Mioveni, precum si filiala Auto Chassis International Romania din cadrul zonei industriale de furnizori. In reteaua comerciala, a fost vizitat si complexul auto MERIDIAN VEST, unde Carlos Ghosn a apreciat modul de organizare a unei concesiuni bi-marca Renault - Dacia.

Aceasta prima vizita in Romania se inscrie in cadrul programului de informare pe teren pe care Carlos Ghosn o desfasoara in aceasta perioada in centrele grupului Renault din intreaga lume.

Inapoi la pagina de evenimente