Renault Kangoo ZE - Carte de vizita

KANGOO Z.E. de la Renault - Accelereaza succesul afacerii tale!

 

Noul Renault KANGOO Z.E. reprezinta partenerul ideal pentru activitatea dumneavostra profesionala. Fiind conceput ca sa ofere volum util, generos si practic, Kangoo Z.E.  va asigura toate avantajele mobilitatii electrice: respect pentru mediu, costuri energetice reduse, o calatorie silentioasa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design modern

Calatoria cu Noul Renault Kangoo Z.E. este electrizanta. La exterior este dotat cu faruri cu masca fumurie, iar emblema Renault si jantele de aliaj cromat cu tenta albastruie va vor cuceri pe loc. De asemenea, designul interior este impresionat. Profesionalismul Renault se regaseste in fiecare detaliu, oferind o gama larga de echipari care fac calatoria mai usoara.

 

Echipare business

Renault Kangoo Z.E.  va propune diverse tipuri de compartimentare: tubulara, fara geamuri, vitrata, compartiment cu plasa mobila sau o versiune cu plasa fixa pentru Maxi cu 5 locuri. De asemenea, daca aveti de transportat obiecte lungi, scaunul pasagerului din fata se poate rabata complet, iar plasa despartitoare poate fi mutata.

 

Totodata, beneficiati de si mai mult spatiu pentru nevoile dumneavostra! Partea din spate a pavilionului are o trapa speciala cu balamale, de 47 cm pe 1 m, care va permite sa transportati obiecte lungi in pozitie vertical.

 

 

 

Portiera laterala glisanta va faciliteaza zona de incarcare, fiind extrem de practica, permitandu-va sa incarcati si sa descarcati mai rapid.

 

 

Echiparea Z.E.

Noul Renault Kangoo Z.E. este prevazut cu tehnologii de ultima generatie pentru a va oferi un plus de autonomie si confort.

 Economie de energie - acest intrument este pozitionat in spatele volanului si va afiseaza autonomia in timp real si indica daca se consuma sau se recupereaza energie.

 

 

 

 

Preincalzire - pentru a asigura o temperatura placuta, puteti porni incalzirea sau ventilatia prin telecomanda, atunci cand masina se incarca. 

 

 

 

 

Modul Eco - butonul "Eco" va asigura autonomie sporita. Reducand performantele motorului, autonomia creste cu pana la 10%.

 

 

 

 

Z.E. Voice - Semnalul sonor emis automat de Z.E. Voice (cand conduceti cu viteze intre 1 si 30 km/h) anunta pietonii ca va apropiati.

 

 

 

 

 

Confort si utilitate

Radio cu Bluetooth si USB - aceasta echipare va permite sa conectati telefonul prin USB sau Bluetooth  si este disponibila la toata gama de radiouri Renault Kangoo Z.E.

 

 

 

 

Cruise Control - cu acesta functie puteti selecta o viteza de deplasare constanta sau o viteza maxima pentru a conduce fara griji.

 

 

 

 

Senzori de parcare cu spatele - acest sistem detecteaza eventualele obstacole si va avertizeaza emitand o serie de semnale sonore care cresc in intesitate pe masura apropierii de acestea.

Senzori de ploaie si lumina - cu ajutorul acestora stergatoarele sunt activate automat in conditii de ploaie, iar senzorul de lumina activeaza farurile atunci cand masina intra intr-un tunel sau la lasarea serii.

 

 

 

 

Comenzi volan - puteti cauta postul de radio preferat sau puteti regla volumul fara a lua mainile de pe volan.

 

 

 

 

Multimedia - R-Link 

Puteti folosi telefonul, asculta muzica de pe un dispozitiv portabil sau puteti viziona fotografii si videoclipuri mai simplu ca oricand! R-Link Store este primul magazin de aplicatii dedicat segmentului auto care va pune la dispozitie numeroase aplicatii.


 

       Navigatie                                        Telefonie


Functiile Servicii si Autovehicul

Cu ajutorul acestora beneficiati de o serie de aplicatii utile gata instalate in R-Link: E-mail, Renault R-Link Tweet, Weather si Renault Asistenta.

 

Modurile de incarcare

Trapa de incarcare - pentru a incarca un Renault KANGOO Z.E. este extrem de simplu. Trebuie doar sa deschideti clapeta aflata sub logo-ul Renault de pe grila fata si sa conectati cablul.

 

Punctele de incarcare publice - Cuplati masina la o borna de incarcare standard si Renault KANGOO Z.E. se va incarca complet in 6-9 ore, in functie de puterea disponibila.

 

 

 

 

Cablu de incarcare ocazionala - Daca nu aveti in apropiere un punct de incarcare, cu ajutorul cablului de incarcare (Optional), puteti incarca Renault KANGOO Z.E. de la o priza obisnuita, cu impamantare si protejata cu siguranta diferentiala. O incarcare completa dureaza intre 11 si 12 ore.

 

 

 

 

Motorizari pentru Noul Renault Kangoo Z.E.:

KANGOO Z.E. CONFORT ZE - 2 locuri:

  • carburant electric, 5AM, 44 kW, cutie de viteze automata, tractiune-fata, 3,0 m3 volumul spatiului de marfa (m3);
  • carburant electric, 5AM, 44 kW, cutie de viteze automata, tractiune-fata, 4,0 m3 volumul spatiului de marfa (m3).
KANGOO Z.E. CONFORT ZE - 5 locuri:
  • carburant electric, 5AM, 44 kW, cutie de viteze automata, tractiune-fata, 2,4 m3 volumul spatiului de marfa (m3).
 
 
 
Renault KANGOO Z.E. - Partenerul perfect al companiei tale!