Noul Renault ZOE - Carte de vizita
Noul Renault ZOE

 Electrizeaza orasul!


Noul Renault ZOE este primul autovehicul electric, unic prin designul fluid si liniile elegante ce configureaza un model cu motor silentios, fara emisii de CO2.


Design exterior

Jantele din aliaj de 16" dau noului Renault ZOE o silueta impunatoare. Identitatea unica si moderna a noului Renault ZOE este data de farurile de zi LED in forma de bumerang impreuna cu stopurile transparente cu contur albastru, care devin rosii cand se aprind si manerele portierelor din spate care sunt camuflate in rama de sticla oferindu-i un look de coupé.

    


Design interior

Bucura-te de comoditate pe scaunele ultramoderne! Ca simbol al tehnologiei Renault Zero Emisii, tetiera soferului poarta semnatura Z.E.

Daca doresti o pata de culoare, poti decora interiorul masinii cu pachetul coloristic albastru.

  


Echipamente

Cu forme sculptate si compacte noul Renault ZOE este simplu de condus, avand ca dotare cutie de viteza automata. Reductorul cu o singura treapta asigura o accelerare liniara si fluida adaptata fiecarei situatii.

Interiorul luminos te invita sa calatoresti intotdeauna linistit, la o temperatura ideala profitand de o multime de functii pentru calatorii la cel mai inalt confort! Modul Eco actioneaza direct asupra sistemului de aer conditionat care in acelasi timp ajuta la prelungirea autonomiei autovehicului.

 

 

 

 

 

 

 

 

In cazul in care sunteti suprins de furtuna, stergatoarele si luminile noului Renault ZOE se activeaza automat. Pentru rabatarea oglinzilor laterale este nevoie de apasarea butonului. Simplu!

  

 

 

 

Ati uitat unde ati pus cheile? Purtati intotdeauna cardul "Maini libere" pentru a incuia, descuia sau porni motorul noului Renault ZOE.

 

 

Tehnologie

Cele mai avansate tehnologii electrice le gasiti la noul Renault ZOE!

Incarcator Caméléon™


Toate autovehiculele Renault ZOE au incarcator brevetat Caméléon™. In functie de varianta, acesta poate furniza bateriei intre 2 și 22 kW. Datorita noii baterii Z.E. 40, Noul Renault ZOE are acum o autonomie de 400 km, respectiv 300 km efectivi, cu o singura incarcare si fara a marii dimensiunile bateriei.
 

  

 

Puteti incarca oriunde: acasa, intr-o zona rezidentiala sau pe strada.

 


 

Multimedia 

Noul Renault ZOE este echipat cu tehnologii de ultima generatie, care se folosesc cu usurinta: ecran tactil, Bluetooth, mufe USB, jack si multe altele.

 

  • Telefonie

 

Acum pentru efectuarea unui apel telefonic, datorita functiei de comanda vocala este nevoie sa pronunti numele persoanei cu care doresti sa conversezi, fara ca atentia sa iti fie distrasa.

 
  • Navigatie

 

Sistemul de navigatie Carminat Tom Tom iti arata drumul cel mai simplu si rapid pe care poti porni intr-o calatorie!  

 

 

 

 

 

  • Servicii multimedia

 

Gratie serviciilor multimedia de la Noul Renault ZOE, ramai conectat la tot ceea ce conteaza!

Poti sa iti verifici e-mailul, prognoza meteo, sa asculti piesele preferate si sa fii la curent cu noile stiri, itinerarii sau jocuri cu R-LINK Store.

 

 

Siguranta

In 2013, Noul Renaul ZOE a fost desemnata cea mai buna masina din clasa supermini de catre organizatia Euro NCAP. Siguranta ta si a familiei tale este cea mai importanta!

 

  • Asistenta video la parcare

 

Pentru o parcare mai usoara, camera video pentru marsarier iti afiseaza pe ecranul R-LINK o imagine ampla din spatele vehicului, iar alerta sonora te avertizeaza atunci cand te apropii de un eventual obstacol. 
 
 
  • Asistenta la pornirea din rampa

 

Sistemul conserva o presiune asupra pedalei de frana in mod automat, timp de 2 secunde, pentru a permite soferului plecarea de pe loc.

 

 

 

 

  • Control dinamic al traiectoriei ESC

 

In conditiile meteo nefavorabile, trebuie sa pornesti la drum cu incredere! Functia de control dinamic al traiectoriei (ESC) ofera stabilitate noului ZOE.

 

 

 

 

  • Functia Z.E. Voice  

 

Avertizeaza pietonii cu ajutorul a trei sunete, adaptabile la orice situatie cand te afli in apropriere si conduci cu o viteza intre 1 - 30 km/h.

 

 

 

 

Stilul de condus este influentat de viteza, topografie, conditii climatice, la fel ca un autovehicul dotat cu motor pe combustibil. 

 

Versiuni disponibile pentru Noul Renault ZOE:

Noul ZOE LIFE Z.E. 22

  • carburant electric, 92 CP, 68 kW, cutie de viteze automata, tractiune-fata, volum maxim portbagaj (dm3) - 338, Numar de usi: 5.

Noul ZOE LIFE Z.E. 40

  • carburant electric, 92 CP, 68 kW, cutie de viteze automata, tractiune-fata, volum maxim portbagaj (dm3) - 338, Numar de usi: 5.

Noul ZOE INTENS Z.E. 40

  • carburant electric, 92 CP, 68 kW, cutie de viteze automata, tractiune-fata, volum maxim portbagaj (dm3) - 338, Numar de usi: 5.

Fa-ne o vizita in showroom si afla mai multe informatii despre Noul Renault ZOE.