Noul Captur - Carte de vizita
Noul Captur

 

  Noul Renault Captur un crossover cu un design mai captivant!


Design exterior

Noul design al blocurilor optice, grila frontala mai impunatoare, plafonul panoramic din sticla, finisajele cromate si noile jante scot in evidenta stilul urban elegant al Noului Captur.

 

Sistem de lumini

 


   Sistem de lumini original

Noul sistem de lumini  bazat integral pe leduri si cu design in forma de "C" ii accentueaza personalitatea puternica a noului Captur! 
 

 

Noul Captur este echipat, in functie de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Aceasta tehnologie accentueaza design-ul exterior si imbunatateste siguranta, oferind in acelasi timp o mai mare eficienta. Luminile de zi cu LED, in forma literei "C", sunt integrate in bara de protectie inferioara, recreand astfel identitatea luminoasa a brand-ului. Luminile din spate sunt dotate cu aceeasi semnatura, vizibila atat noaptea cat si ziua.

 

Jante aliajJante din aliaj cu design nou

Poti alege intre: Jante de aluminiu Adventure 16 inchi, Explore sau Emotion de 17 inchi.

 

Design interior

Designul interior este mai rafinat datorita materialelor de calitate, elementelor cromate fine si culorilor sobre, dar elegante. De asemenea, volanul a fost reproiectat, iar schimbatorul de viteze adopta un stil nou. Panourile portierelor au fost redesenate, integrand armonios butoanele de comanda. Plafonul are elemente de iluminare cu LED si lumini individuale de lectura.

 

Cutie de viteze

 

 

 

 


 

 

 

Tehnologie

Noul Captur te ajuta sa fii intotdeauna la inaltimea aventurilor tale! Masoara spatiile de parcare inainte de a te ajuta sa parchezi, te avertizeaza in legatura cu pericole potentiale, te ajuta sa franezi prompt in caz de urgenta si observa tot ce se petrece in jurul tau!

Renault Captur iti ofera cea mai performanta tehnologie:

 

 • Hill Start Assist

HSA

 

 

 

Asistenta la pornirea din rampa - sistemul HSA mentine automat presiunea asupra pedalei de frana timp de doua secunde, pentru a-ti oferi timp sa executi manevra in siguranta

 


 
 
 
 
 • Easy Park Assist
Easy Park AssistAsistenta la parcare -  Cu ajutorul senzorilor, sistemul Easy Park Assist masoara spatiul disponibil inainte de a prelua comanda volanului, executand manevra in locul tau, astfel parcarile laterale nu iti vor mai pune probleme!
 • Blind spot warning
Blind spot warning
Avertizare unghi mort - Sistemul detecteaza prezenta oricarui vehicul din zona pe care oglinzile retrovizoare nu o acopera. Activ la viteze intre 30 și 140km/h, sistemul declanseaza un martor de avertizare.
 • Sistem "cornering lights"
Sistem Cornering lights

Atunci cand virezi, proiectorul de ceata aflat pe interiorul virajului se aprinde automat, pentru a-ti largi campul de vizibilitate. • Emergency Brake Assist
Emergency break assistAsistenta la franarea de urgenta - Ai intalnit un obstacol neprevazut? Masina potenteaza reflexele tale. Atunci cand pedala de frana e apasata cu putere, sistemul va actiona cu mai multa forta asupa acesteia, pentru a-ti reduce distanta de oprire.


  

  

Motorizari noul Captur:

 • Energy TCe 90, 898 cm3, 90 CP, benzina fara plumb, cutie de viteze manuala, consum mixt 5.1 l/100km, 113 g/km CO2, Euro 6
 • TCe 120 EDC, 1.197cm3 , 120 CP, benzina fara plumb, cutie de viteze automata EDC, consum mixt 5.5/5.6* l/100 km, 125/127* g/km CO2, Euro 6
 • TCe 120, 1.197cm3 , 120 CP, benzina fara plumb, cutie de viteze manuala, consum mixt 5.5/5.6* l/100 km, 125/127* g/km CO2, Euro 6
 • Energy dCi 90 ECO2, 1.461 cm3, 90 CP, diesel, cutie de viteze manuala, consum mixt 3,6 l/100 km, 95 g/km CO2, Euro 6
 • Energy dCi 90 EDC ECO2, 1461 cm3, 90 CP, cutie de viteze automata EDC, consum mixt 3.8 l/100 km, 99 g/km CO2, Euro 6
 • Energy dCi 110, 1.461 cm3, 110 CP, diesel, cutie de viteze manuala, consum mixt 3,7/3,9* l/100 km, 98/101* g/km CO2, Euro 6
* consum si emisii de carburant specifice vehiculelor echipate cu pachetul XMOD (ESP cu functie Extended Grip - control special al aderentei si Pneuri All Season)

 

Vino la MERIDIAN si testeaza noul Captur:

 

noul Renault Captur

 **Toate informatiile sunt cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa va adresati consilierilor nostri!