Noul MEGANE - Carte de vizita

 

 Wake up your passion!


DESIGN

Noul Megane se remarca printr-un exterior conturat sportiv, dar plin de stil si personalitate si un interior extrem de rafinat desenat.

Proportiile dinamice (1/3 suprafata vitrata, 2/3 suprafata metalica), "umerii" desenati atletic, impreuna cu noua semnatura luminoasa asociata luminilor de zi permanente, atat pentru partea din fata cat si pentru partea posterioara, il pozitioneaza ca o oferta unica in segment, cu o personalitate puternica si distincta.


TEHNOLOGIE DE ULTIMA GENERATIE

      Tableta multimedia Renault R-LINK 2cu ecran tactil de 8,7''

  Cu Noul Megane descoperiti o noua experienta multimedia prin intermediul ecranului generos al tabletei R-Link 2 cu ecran de 8,7''. Prin intermediul acestuia puteti alege unul din cele 5 moduri de condus ale sistemului Multi-Sense, puteti configura tehnologiile de asistenta pentru condus si afisajul Head-up display.

       Renault Multi - Sense

Sistemul Renault Multi-Sense permite alegerea stilului de condus in functie de preferintele soferului. Practic, clientul beneficiaza "de mai multe masini in una singura". Prin intermediul Multi-Sense se pot controla elementele dinamice, precum: reactivitatea cutiei de viteze, raspunsul la accelerare, efortul depus pentru actionarea volanului, precum si elemente ce tin de confort si ambianta.

 La dispozitie sunt cinci moduri de condus , de la modul Sport la modul Confort. Prin intermediul sistemului Renault Multi-Sense poate fi configurata inclusiv reactivitatea sistemulul 4Control.

Sistemul 4CONTROL (PREMIERA MONDIALA IN SEGMENTUL C)

Tehnologia 4Control (4 roti directoare), unica in segment, vine sa revolutioneze experienta la volan si placerea condusului. Sistemul 4Control ofera o manevrabilitate exceptionala si un comportament rutier unic, securizant si foarte dinamic. Acesta transforma automobilul intr-o masina usor de manevrat, precum un vehicul mic de oras.

Sistemele de asistenta la condus (ADAS)

Pentru ca inovatia este cel mai bun copilot, sistemele de asistenta la condus disponibile pe Noul Megane ofera un plus de siguranta, liniste si placere la condus. Avertizare in caz de depasire a benzii de circulatie, avertizare pentru pastrarea distantei de siguranta, franare activa de urgența, sistem de reglaj adaptiv al vitezei, asistența pentru parcare "Easy park assist", o mulțime de functii integrate in prezent intr-o tehnologie de ultimă generatie. Pentru un maxim de siguranta, toate alertele sistemelor de asistenta la condus sunt vizibile atat pe bord cat si pe afisajul Head-up display.


Vino la MERIDIAN si testeaza Noul Megane:

 

     *Toate informatiile sunt cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa va adresati consilierilor nostri!