Kadjar - Carte de vizita

 

Cu un design dinamic, un calandru bine definit si o silueta atletica, Renault Kadjar a fost creat in spiritul curajului. Impunator si sportiv, iti sta alaturi in orice situatie si e oricand pregatit sa se lanseze in noi aventuri. 

Cu stopuri bine conturate si lumini de zi cu tehnologie LED in forma literei „C”, cu jante de 17” si 19” din aliaj usor, Kadjar se impune cu autoritate si distinctie, afisand cu mandrie noua semnatura luminoasa a marcii.

 

R-Link 2 : Control prin conectivitate

Renault R-Link 2 aduce o experienta de condus imbogatita. Intuitiv, ergonomic si folosind tehnologia touch, ecranul de 7” este extrem de usor de folosit. Interfata grafica este asemanatoare cu cea a unei tablete: misca iconitele prin atingere si tragere, sau citeste prin scroll si zoom. 

 

O aderenta pe masura 

Schimba scenariul si exploreaza noi senzatii. Schimba pe tractiune integrala si Kadjar te va transporta in siguranta catre peisaje care iti vor taia respiratia. Garda la sol ridicata, barele de aluminiu, protectiile laterale, scuturile fata si spate sunt toate parti ale universului crossover Kadjar.

  

Tehnologie si siguranta 

Una dintre misiunile Renault Kadjar este sa transforme condusul intr-o experienta mult mai usoara, relaxata si cursiva.
Datorită sistemelor sale de asistență, elemente precum ajustarea vitezei, menținerea direcției, verificarea unghiurilor moarte sau schimbarea iluminării de drum în funcție de vehiculele din apropiere devin o joacă de copii. Cu Kadjar, condusul este mai sigur ca oricând.

 

Motorizari 

Motoarele care echipeaza Renault Kadjar sunt avansate, fiabile si inregistreaza un consum redus. Dotate cu sistemul Stop & Start ce recuperează energia la franare, acestea integrează o multitudine de tehnologii (downsizing, reducerea frictiunii, sistem de injectie de ultima generatie) care le ridica la un nivel exemplar de performanta si consum, totul fara a sacrifica placerea de a conduce.

 

Vino la MERIDIAN si testeaza Kadjar:

     *Toate informatiile sunt cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa va adresati consilierilor nostri!