Master - Carte de vizitaDesign 

Noul Renault Master impune un nou standard pentru vehiculele autoutilitare prin constructia sa robusta si spatioasa si prin elementele de design ce includ cele mai noi tehnologii Renault.  Creat pentru a indeplini rolul unei autoutilitare practice si adaptabile, Noul Master este ideal pentru o multitudine de situatii si este capabil sa ofere un maxim de satisfactie, indiferent de scopul in care este utilizat.

 

Optiunile de motorizare pot face din Noul Master atat un vehicul accesibil si cu consum mic, cat si o autoutilitara ce are in vedere atingerea unor performante foarte ridicate.

 

Master Furgon este optiunea cea mai flexibila a Noului Master, dispunand de cele mai variate posibilitati de motorizare si volum util si de doua variante diferite: Tractiune si Propulsie

 

Interior

 

Interiorul Noului Master Furgon este impartit in doua parti dinstincte, fiecare cu o filosofie de design proprie: cabina este confortabila si eleganta, asigurand o experienta placuta de condus pentru sofer si pasageri, pe cand spatiul de marfa are un design minimalist si simplu, pentru a facilita transportul unei cantitati cat mai ridicate de marfa

 

In plus, oglinzile Wide View permit o vedere laterala fara puct mort, astfel siguranta soferului in intersectii fiind sporita considerabil.

 

Tehnologii

 

Noul Master dispune de o serie de tehnologii care il diferentiaza de alte autoutilitare din aceeasi clasa:

  • Functia ECOMODE este o tehnologie care poate aduce pana la 10% economie de combustibil. Prin intermediul sau, se reduce consumul alocat anumitor sisteme si se reduce acceleratia maxima posibila. Aceasta functie poate fi dezactivata actionand butonul dedicat sau apasand puternic pe pedala de acceleratie.
  • Noul ESP 9 este un sistem de control electronic al stabilitatii. Cu o serie noua de senzori, ESP 9 permite vehiculului sa pargurga o traiectorie ideala si sa o mentina in conditii de incarcatura partiala, maxima sau fara incarcatura.
  • Functia Hill Start Assist usureaza substantial demararea in rampa pentru vehiculele incarcate cu sarcina maxima sau care tracteaza o remorca. La apasarea pedalei de ambreiaj si a acceleratiei, Hill Start Assist preia controlul demarajului si nu permite vehiculului sa se deplaseze in spate.
  • Functia Extended Grip asigura o aderenta crescuta in conditii de zapada sau noroi, indepartandu-le de pe roata pana la momentul in care conditiile de drum se imbunatatesc. 
  • Functia Trailor Swing Assist se ocupa cu detectarea si stabilizarea balansului remorcii atasate vehiculului.
  • Aplicatia R&GO asigura servicii eficiente de comunicare, media si navigatie

 

Motorizari Master Furgon

 

Cele doua optiuni de motorizare ale Noului Master asigura relevanta lui pentru o gama larga de utilizatori:

  • M9TGen 3 Euro 5 Single Turbo are in vedere un consum cat mai redus de combustibil fara a sacrifica performanta, fiind optiunea de motorizare cea mai accesibila si mai economica
  • M9TGen 4 Euro 5 Twin Turbo este optiunea de motorizare cu cea mai mare putere, avand in acelasi timp cel mai bun raport consum/performanta.

 

 

Master Furgon  este acum disponibil la MERIDIAN:

 

*Toate informatiile sunt cu titlu informativ. Pentru o oferta personalizata va rugam sa va adresati consilierilor nostri!