Renault Twizy - Carte de vizita

100% ELECTRIC, 100% REVOLUTIONAR, 100% RENAULT!


Renault TWIZY aduce in prim-plan un nou mod de a calatori. Cu Renault TWIZY poti fi peste tot. Intrebarile care va impiedica uneori sa iesiti in oras, devin istorie odata cu inovatia dusa la un alt nivel de Renault TWIZY. 

"Unde voi parca?" Raspunsul lui Renault TWIZY? "Oriunde!"

 

Design

Cu un design urban, complet revolutionar, Renault TWIZY are un spirit ultramobil care reinventeza viata de oras.

Renault TWIZY poate fi personalizat dupa placul dumneavostra cu pachetul Renault TWIZY Color! Puteti alege dintre cele trei culori pentru caroserie (alb, gri sau negru) si trei culori decorative (rosu, verde sau albastru).Confort

  

                                                             

Renault TWIZY este prevazut cu portiere cu deschidere in elitrafiind astfel usor de parcat si se pliaza chiar si pe spatiile inguste, inovand traficul urban. 

*echipament disponibil optional


Spatii de depozitare  Renault TWIZY este prevazut cu doua compartimente torpedo  incorporate in bord, pe cel din stanga fiind adaugata o priza de 12V. 

  

Tehnologie

   


Sistem de recuperare a energiei 

Cutia de viteze este conectata la un sistem de recuperare a energiei, astfel incat, ridicarea piciorului de pe pedala duce la cresterea autonomiei masinii.


Siguranta

 

  • Airbag si structura tubulara

 

 Renault TWIZY dispune de un airbag care protejeaza in cazul unei coliziuni. De asemenea, sasiul tubular inovator creat de inginerii Renault Sport va garanteaza o siguranta reala. 

 

 

 

  • Centuri de siguranta 

 

 

 TWIZY este echipat in fata cu o centura de siguranta in patru puncte, iar in spate, cu o centura de siguranta in trei puncte.

   • Frane  
  Renault TWIZY este echipat cu patru frane cu disc, ca dotare standard, pentru siguranta maxima la franare.  • Avertizare sonora

 

 In cazul unui pericol, TWIZY inlocuieste claxonul zgomotos cu un semnal sonor de avetizare, nederanjant si usor de auzit.  

 Pachet complet Z.E.


Z.E. Autonomie

Renault TWIZY are o autonomie ideala pentru utilizare zilnica. In 3 ore si 30 de minute maxim, bateria este complet incarcata si puteti parcurge 100 de kilometri*. 

 

*Autonomia de 100 de kilometri este omologata de UTAC, un organism independent.Incarcare Z.E.

Pentru a incarca bateria se deschide clapeta din  partea din fata, se scoate cablul si se conecteaza la orice priza de 220 V. De asemenea, puteti solicita instalarea la domiciliu a unui punct de incarcare Z.E. Ready aprobat.

 

 


Bateria Z.E.

Contractul de inchiriere a bateriei va ofera garantia unei baterii functionale in permanenta, cu o capacitate de incarcare de peste 75% din capacitatea initiala.

 


Incarcarea bateriei

 

  

Trebuie doar sa il conectati la o priza obisnuita, iar Renault TWIZY se va incarca de la 0% la 100% in doar 3½  ore. Puteti urmari evolutia incarcarii bateriei cu ajutorul computerului de bord.

Renault TWIZY poate fi incarcat in orice moment indiferent de nivelul bateriei.


Unde il puteti incarca?

  • acasa - la o priza obisnuita de 220 V;
  • pe drum - Renault TWIZY este compatibil cu toate punctele de incarcare publice.
 
Fa-ne o vizita in showroom si afla mai multe informatii despre Renault TWIZY.

Priveste orasul altfel cu Renault TWIZY!