Promotie Noul MEGANE Estate

MEGANE ESTATE Life TCe 116 GPF

Prin Programul RABLA 2019*

13.880 Euro (TVA inclus)*


 

Echipamente standard:

  • ABS cu sistem de asistenta la franarea de urgenta
  • Tempomat - limitator de viteza (cruise control)
  • Tablou de bord cu indicatoare analogice si digitale
  • Aer conditionat cu reglaj manual
  • Oglinzi retrovizoare reglabile electric si degivrante
  • Lumini de zi fata LED (6 led-uri)
 
 
 


Pana pe 30 aprilie 2019 la MERIDIAN (Str. Turnu Magurele, Nr. 52 - 62, Sector 4, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 319 - 329, Sector 6 si Bd. Pipera, Nr. 1, Voluntari, Ilfov) beneficiezi de numeroase avantaje la achizitia unui vehicul nou.
 

 
 

*Oferta destinata persoanelor fizice, fara valoare contractuala, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, aplicabila de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, valabila pana la 30 aprilie 2019, in limita stocului disponibil. Pretul este obtinut prin scaderea din pretul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate in euro (la cursul de 4,7451 lei) si a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, in valoare de 1200 euro (TVA inclus) pentru Megane Estate LIFE TCe 116 GPF. Pretul nu contine valoarea oricaror echipamente, accesorii sau dotari optionale. 

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Pentru o oferta personalizata completeaza formularul din pagina contact.