Promotie Noul MEGANE Sedan

MEGANE Sedan SL Business TCe 116 GPF

Prin Programul RABLA 2019*


11.990 Euro (TVA inclus)*


 

Echipamente standard: 

  • Proiectoare de ceata                                                                                 
  • Tempomat - limitator de viteza (Cruise Control)
  • Jante otel 16" flex wheel, design Complea
  • Lumini de zi fata LED (6 LED-uri)
  • Lumini de semnalizare LED in oglinzile laterale
  • Tablou de bord cu indicatoare analogice si digitale

 
 
 
 
Pana pe 30 aprilie 2019 la MERIDIAN  (Str. Turnu Magurele, Nr. 52 - 62, Sector 4, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 319 - 329, Sector 6 si Bd. Pipera, Nr. 1, Voluntari, Ilfov) beneficiezi de numeroase avantaje la achizitia unui vehicul nou.   
 
 

*Oferta destinata persoanelor fizice, fara valoare contractuala, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabila de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, valabila pana la 30 aprilie 2019, in limita stocului disponibil. Pretul este obtinut prin scaderea din pretul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate in euro (la cursul de 4,7451 lei) si a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, in valoare de 1880 euro (TVA inclus) pentru Megane Sedan  SL BUSINESS TCe 116 GPF. Pretul nu contine valoarea oricaror echipamente, accesorii sau dotari optionale.
 
Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Pentru o oferta personalizata completeaza formularul din pagina contact.