Promotie Renault Kadjar

 

 KADJAR Life TCe 140 GPF 

15.750 Euro (TVA inclus)*

 

 

Echipamente standard: 

  • Jante aliaj usor 17", design Aquila
  • Sistem de iluminare de tip LED pentru luminile de zi + stopuri/semnalizari
  • H.S.A (sistem de asistenta a pornirii in panta)
  • Regulator-limitator de viteza (Cruise Control)
  • Frana de parcare asistata
  • Proiectoare ceata cu iluminare statica in viraj

 
 
 

Pana pe 31 octombrie 2018 la MERIDIAN (Str. Turnu Magurele, Nr. 52 - 62, Sector 4, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 319 - 329, Sector 6 si Bd. Pipera, Nr. 1, Voluntari, Ilfov) beneficiezi de numeroase avantaje la achizitia unui vehicul nou.

      


*Oferta destinata persoanelor fizice, fara valoare contractuala, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, aplicabila de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, valabila pana la data de 31 octombrie 2018, in limita stocului disponibil. Pretul este obtinut prin scaderea din pretul standard a contravalorii primei de casare, calculate in Euro (1€ = 4,6429 lei) si a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, in valoare de 1.200 Euro (TVA inclus) pentru KADJAR Life TCe 140 GPF. Pretul nu contine valoarea oricaror echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Pentru o oferta personalizata completeaza formularul din pagina contact.