Promotie Renault Kadjar

 Noul KADJAR Life TCe 140 GPF

Prin Programul RABLA 2019*

 

 

15.990 Euro (TVA inclus)*


 

 

Echipamente standard: 

  • Sistem de iluminare de tip LED pentru luminile de zi + stopuri/semnalizari
  • H.S.A. (sistem de asistenta a pornirii in rampa)
  • Regulator - limitator de viteza (Cruise Control)
  • Frana de parcare asistata
  • Proiectoare ceata cu iluminare statica in viraj
  • Oglinzi retrovizoare reglabile electric si degivrante
 
 
 

Pana pe 30 aprilie 2019 la MERIDIAN (Str. Turnu Magurele, Nr. 52 - 62, Sector 4, Bd. Iuliu Maniu, Nr. 319 - 329, Sector 6 si Bd. Pipera, Nr. 1, Voluntari, Ilfov) beneficiezi de numeroase avantaje la achizitia unui vehicul nou.

      

*Oferta destinata persoanelor fizice, fara valoare contractuala, prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, aplicabila de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, valabila pana la 30 aprilie 2019, in limita stocului disponibil. Pretul este obtinut prin scaderea din pretul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate in euro (la cursul de 4,7451 lei) si a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, in valoare de 830 euro (TVA inclus) pentru Noul Kadjar LIFE TCe 140 GPF. Pretul nu contine valoarea oricaror echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Pentru o oferta personalizata completeaza formularul din pagina contact.