Cumpara Vehicul

La MERIDIAN ai multiple avantaje pentru achizitionarea unei masini rulate (second hand):

 

Sortiment variat: iti oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama diversificata de modele si marci de vehicule si utilitare rulate, situate in 3 parcuri auto, provenite din achizitie directa, masini de test drive sau recuperari leasing. 

 

Masini rulate cu Garantie: autoturismele rulate comercializate de MERIDIAN beneficiaza de garantie (pana la 12 luni sau garantie producator) din momentul livrarii.

 

Provenienta garantata: Autovehiculele rulate oferite spre vanzare nu sunt grevate de obligatii financiare sau de alt tip.

 

Verificare amanuntita: masinile rulate pe care le comercializam sunt verificate din punct de vedere tehnic si corespund normelor si cerintelor RAR. 

 

Consiliere: fie ca doresti sa cumperi, sa vinzi o masina sau sa schimbi masina ta cu una mai noua, echipa noastra de consilieri te va ajuta sa iei decizie convenabila pentru tine. Ai un consilier dedicat ce iti sta la dispozitie in intreg procesul de achizitie si dupa finalizarea acestuia.


Asistenta rutiera: 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, va punem la dispozitie servicii de asistenta rutiera prin intermediul Serviciului Asistenta.

 

Constatare ITP: toate masinile comercializate de catre MERIDIAN Ocazie au ITP valabil.

 

Cash, leasing sau auto la schimb (buy back): autovehiculele si utilitarele rulate comercializate de MERIDIAN se pot achizitiona in multiple modalitati de plata: 

  • cash 
  • leasing auto rulate 
  • masina la schimb plus diferenta

 

 Vasta experienta pe care o avem ne permite sa simplificam orice tranzactie pentru clientii nostri. Oferim consiliere in legatura cu toate formalitatile necesare pentru radiere, vanzare, cumparare, inmatriculare si asigurare auto.

 

Acceseaza pagina parc auto rulate pentru a vizualiza intreaga oferta. In cazul in care nu ai gasit  masina  pe care o cautai, completeaza formularul disponibil aici, iar noi te vom contacta imediat ce avem o oferta care ti se potriveste.