Asistenta Tehnica

Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de tractare auto NON-STOP, 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, inclusiv in zilele de sarbatori.

 

Tractam orice tip de vehicul: 

  • autoturisme (inclusiv avariate sau incomplete)
  • SUV / 4x4
  • microbuze sau utilitare (pana la 3.5 tone)

 

Telefoane tractari MERIDIAN AUTO Bucuresti: 

  • 0747 039 014 
  • 0744 662 524 


 

asistenta tehnica


 

Renault Asistenta

Clientii Renault au intotdeauna la dispozitie serviciul de asistenta rutiera "Renault Asistenta", atat pe perioada de garantie cat si dupa incheierea acesteia. Serviciul este gratuit daca masina este inca in garantie si ai un tarf special odata cu expirarea acesteia.

Serviciul Renault Asistenta este disponibil 24h/24h, 7 zile/7 zile, 365 de zile pe an, are acoperire nationala si dispune de peste 70 de echipaje de interventie, dotate cu echipamente de diagnosticare si interventie specifice.

Serviciile Renault Asistenta

Denapanea la fata locului: in masura posibilitatilor, Renault Asistenta va organiza la fata locului si in cele mai bune conditii depananarea automobilului tau.

Remorcare: Daca situatia nu o permite si daca este necesara o remoracre, acesta va fi transportat pana la cea mai apropiata unitate service autorizata Renault.

Serviciul este disponibil la numarul de telefon 0248.500.505*.
*Apel numar tarifat conform cu tarifele existente pentru apelurile in reteaua Vodafone, in functie de tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartela pre-platita. Numarul poate fi apelat de orice client Orange Romania SA, aflat in aria nationala de acoperire, mai putin beneficiarii ofertelor de tip MVPN si vizitatorilor prepray – clienti cu cartele prepay ale altor retele internationale de telefonie mobila, aflati in roaming in reteaua Orange Romania