Piese de Schimb

In service-urile auto MERIDIAN utilizam piese de origine, certificate de Grup Dacia Renault.

 

Legislatia actuala defineste piesa de schimb de origine ca fiind o componenta care indeplineste cerintele specifice ale constructorului vehiculului, fiind validata de acesta.

 

Piesa de schimb de origine reprezinta aceeasi piesa ca piesa din prim montaj, fabricata de un furnizor pentru constructor sau pentru reteaua sa proprie de distributie, sub rezerva respectarii drepturilor de proprietate intelectuala, adica a dreptului asupra marcii, a dreptului asupra desenelor si modelelor si a dreptului de autor.

 

Foloseste numai piese de schimb si accesorii de origine pentru a beneficia de calitatea si garantia constructorului si pentru a asigura durata lunga de utilizare a vehiculului.

 

Avand un numar mare de vehicule ce au obtinut 5 stele EuroNCAP, Renault este producatorul unora dintre cele mai sigure vehicule de pe piata auto. Aceste norme de siguranta sunt mentinute insa doar in cazul in care piesele de schimb utilizate pentru reparatia autovehiculelor sunt piese de origine. 

 

Nu risca siguranta ta si a celor dragi utilizand piese auto contrafacute sau de origine incerta.

 

Ai 5 motive pentru a alege piese de origine Renault:

  • Securitate: 400 de crash teste precum si mii de teste virtuale sunt realizate in fiecare an pentru a testa performanta, rezistenta si flexibilitatea pieselor in scopul ameliorarii sigurantei active si pasive la bordul vehiculelor Renault. 
  • Mediul: Renault vegheaza permanent pentru a gasi solutii privind integrarea unor materiale reciclabile total sau partial in realizarea pieselor sale.
  • Inovatia: cu peste 700 de brevete depuse in fiecare an, Renault isi afirma vointa de a folosi intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile, atat pentru a integra in vehicule materiale din ce in ce mai performante dar si pentru a formaliza procese industriale avansate.
  • Calitatea: 600 de ingineri si tehnicieni vegheaza la alegerea matrialelor de fabricatie, derularea procesului de fabricatie precum si la realizarea testelor efectuate pentru o continua ameliorare a caltatii produselor
  • Designul: fiecare piesa are o geometrie perfecta pentru a permite respectarea esteticii, aerodinamicitatii si timpilor de montaj optimi in cazul unei reparatii

Programeaza-te acum pentru service:

  • online, utilizand formularul disponibil aici
  • telefonic la numerele: 021.301.90.30