Revizie

In service-urile MERIDIAN efectuam: 

  • revizie pentru intreaga gama Renault (revizie pentru Noul Clio, Noul Clio Estate, Noul Megane, Noul Megane Estate, Noul Megane Sedan, Talisman, Kadjar, Captur, Kangoo etc.) 
  • revizie pentru intreaga gama Dacia

 

Programeaza-te acum pentru revizie 

  • online, utilizand formularul disponibil aici 
  • telefonic la numarul de telefon: 021.301.90.30

 

Cand trebuie facuta revizia?

 

Fiecare vehicul are intervale de revizii specifice, in functie de caracteristicile sale tehnice. Pentru a afla intervalele de revizie ale masinii tale, te invitam sa consulti carnetul de intretinere al acesteia. In cazul in care ai nevoie de informatii in ceea ce priveste revizia, nu ezita sa ne contactezi.

 

De ce sa faci revizia la Service-ul MERIDIAN ?  

 

Odata cu trecerea timpului, performantele anumitor componente se diminueaza si pot cauza defectiuni mecanice sau electronice. Revizia este esentiala pentru pastrarea caracteristicilor de origine ale vehiculului tau in ceea ce priveste siguranta, confortul si performatele sale. 

 

Efectuarea reviziei in service-ul MERIDIAN inseamna profesionalism si seriozitate. Depunem eforturi constante sa oferim clientilor nostri servicii si produse bune si facilitati cum ar fi programare online si programare telefonica, sala de asteptare dotata cu televizor, internet wireless gratuit si automate de bauturi si snacksuri, masina la schimb si multe altele.

 

Ai urmatoarele beneficii daca alegi MERIDIAN:

  • Intretinerea vehiculului tau va fi conform recomandarilor constructorului, pentru ca tu sa nu ai nicio problema in deplasarile viitoare
  • Beneficiezi de experienta unor specialisti, instruiti special pentru intretinerea si repararea vehiculul tau
  • Vehiculul tau va fi intretinut / reparat cu piese de origine RENAULT.
  • Pe carnetul de intretinere se aplica stampila reparatorului autorizat Renault atunci cand efectuezi revizia. 
  • MERIDIAN este unitate de service auto autorizat Renault 

 

Ce inseamna revizia Renault?

 

Revizia Renault nu inseamna doar un simplu schimb de ulei, ci interventia unui expert. Revizia Renault presupune o examinare completa a tuturor componentelor legate de siguranta vehiculului tau, de functionarea motorului precum si a componentelor electronice.

 

Revizia Renault este realizata de un profesionist Renault, format permanent cu privire la evolutiile tehnologice ale vehiculelor. Acesta are la dispozitie echipamente concepute special pentru diagnosticarea si intretinerea vehiculelor Renault.


Si tu contribui la buna functionare a masinii tale.  

 

Desi la fiecare revizie Renault, mecanicul Renault va face schimbul de ulei de motor, iti recomandam sa verifici si tu in mod regulat nivelul uleiului, chiar si intre revizii. 

 

Nivelul acestuia trebuie să fie intre limitele minime si maxime de pe joja. Daca nivelul uleiului este sub nivelul minim al jojei, atunci iti recomandam categoric sa completezi nivelul de ulei inainte de a utiliza vehiculul.  

Pentru a alege corect calitatea uleiului pentru motorul tau, te sfatuim sa consulti carnetul de intretinere. 

Nu uita: revizia Renault reprezinta punctul central al intretinerii vehiculului tau si trebuie sa apelezi la experti care sa efectueze aceasta inspectie.