Serviciu Clienti

MERIDIAN – o mare familie. Nu este doar un motto, ci un principiu pe care il aplicam zilnic in activitatea noastra: ne dorim ca fiecare client care ne trece pragul sa devina un membru al familiei MERIDIAN. Din acest motiv, depunem eforturi constante pentru a intelege nevoile fiecarui client in parte si pentru a veni cu solutii optime pentru fiecare dintre acestia.

 

Profesionalismul si orientarea catre client se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferim.

 

Consilierii de vanzari si consilierii de service iti stau intotdeauna la dispozitie, fie ca vizitezi showroom-urile MERIDIAN pentru a achizitiona o masina noua sau o masina second hand, fie ca vizitezi service-ul auto autorizat Dacia - Renault pentru lucrari de reparatii auto, intretinere curenta, revizie, garantie sau ITP. Dorim sa ne asiguram ca ai luat cea mai buna decizie, bazata pe informatii corecte si complete.

  

Feedback-ul primit din partea clientilor nostri este esential pentru a mentine standardul ridicat de calitate, asa ca te invitam sa ne transmiti impresiile tale in legatura cu cea mai recenta vizita la MERIDIAN

 

Daca vrei sa ne lauzi sau daca ai ceva sa ne recomanzi, departamentul Serviciu Clienti iti sta intotdeauna la dispozitie. Mesajul tau ne va ajuta sa fim mai buni, pentru tine.

 

E-mail: 

  • clienti@automeridian.ro

Telefon: 

  • 021.301.90.30