Stergatoare

Stergatoarele sunt importante atat pentru o buna vizibilitate cat si pentru confortul tau. Din punct de vedere al vizibilitatii, este impetuos necesar ca stergatoarele sa asigure o curatare eficienta a parbrizului si a lunetei astfel incat sa ai cea mai buna vizibilitate, indiferent de conditiile de drum. Din punct de vedere al confortului, stergatoarele sunt la fel de importante: in cazul in care stergatoarele scartaie sau emit sunete anormale, acestea streseaza conducatorul auto si ii distrag atentia de la drum.

 

In medie, stergatoarele trebuie inlocuite odata pe an. Trebuie sa inlocuiesti stergatoarele daca emit sunete anormale, sunt deformate, au crapaturi vizibile sau sterg neuniform parbrizul.

 

Fiind un element expus intemperiilor, stergatoarele se uzeaza. Sunt insa si alte elemente ce scurteaza durata de viata a stergatoarelor. Ai grija sa pastrezi intotdeauna stergatoarele curate si sa utilizezi lichid pentru curatarea parbrizului. 

Cand decizi ca a venit momentul sa inlocuiesti stergatoarele, asigura-te ca alegi stergatoare de origine sau stergatoare aprobate de producatorul autoturismului tau. Doar achizitionand stergatoare recomandate de producator vei fi sigur de calitatea acestora si de faptul ca stergatoarele vor rezista in timp si vor sterge perfect parbrizul pe intreaga suprafata a acestuia.

 

Te asteptam in service-urile MERIDIAN pentru a achizitiona stergatoarele pentru masina ta. Afla detalii despre modele, preturi si stocuri apeland consilierii comerciali MERIDIAN la numarul de telefon 021.301.90.30.